2008. 04. 09.

Beyond a Szempontban

Az MTV Szempont című műsorának stábja átélte, leforgatta, összevágta és most bemutatja riportját a Beyond túráról. Csütörtök este 20:10 az M1 műsorán. Előzetes itt!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért álltam újságírónak, mert úgy képzeltem, hogy minden nap új és izgalmas dolgokat csinálhatok, érdekes embereket ismerhetek meg - és még fizetést is kapok érte.

Azóta (uramisten!) már majdnem húsz év telt el, és persze kiderült, hogy ez a szakma sem mindig ilyen rózsaszínű. Így hát most különösen hálás vagyok Gyurinak, hogy ez a szombati munkanap megint olyan felhőtlen örömet szerzett, mint egykor régen ;)

Tényleg nagyon jó móka volt a végül öt és fél órásra sikeredett séta. Nagy ötletnek tartom a projektet, és bevallom, egy kicsit irigylem is; kár, hogy nem nekem jutott eszembe ;)

Az esti adásban 9 perc 19 másodpercnyi riportot láthattok - ez persze nemcsak az élménytúráról és a "nyóckerről" szól, hanem - szándékaim szerint - Gyuriról is. De hát nem magyarázkodom előre, majd úgyis meglátja, aki akarja.

A riport elkészítésében közvetlen munkatársaim voltak: Dobrás Márton operatőr, Somogyi Zoltán technikus, Maronics Annamária szerkesztő, Breitner Tamás vágó és Hordósi Judit, aki lelkesen fotózott.

Sok sikert, Beyond Budapest!

Barátsággal,
Bártfai Gergely