2008. 05. 06.

Palotanegyed.hu és Civilek a Palotanegyedért Egyesület

Kedves Barátaink!

Örömmel jelenthetjük, hogy a palotanegyed.hu és a Civilek a Palotanegyedért Egyesület összefogásaként létrejön egy aktív on-line és élő közösség. Az arculat kialakításában Te is segíthetsz. Pályázz a Palotanegyed logójának tervével és nyerj 25 ezer forintot. Az egyesülethez csatlakozó civilek, vállalkozók és politikusok nyomban elkezdik újjáépíteni és megszépíteni a Palotanegyedet. Június 6-7-8-án, pedig Palotanegyed Fesztivál és Krúdy Napok töltik meg pezsgéssel a Nyóckert. További hírek és kommentek a palotanegyed.hu oldalon.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

nagyon örülök a feléledő városrésznek... örömmel hozzájárulunk, amivel tudunk.Rökk Sz.u.7.
SoL Intézet, Ruzsa Ágota, www.solintezet.hu

Unknown írta...

nagyon örülök a feléledő városrésznek... örömmel hozzájárulunk, amivel tudunk.Rökk Sz.u.7.
SoL Intézet, Ruzsa Ágota, www.solintezet.hu

Névtelen írta...

Üdvözletem! Én a Palotanegyed egyik régi lakosa vagyok, és üdvözlöm a jó elgondolást, hgoy ez külön kiemlet részönkormányzat lett!
Azonban most hgoy lett ez az újság is a palotanegyedről, meghát hogy elég régóta szívjuk a kerüoletben a sok autóbűzt, eszembe jutott, hogy mi lenne ha... azaz nagyon jó lenne ha nem csak az autók parkolhatnának minden felé az utcákban, hanem minél több fa és bokor!Ezt azzal lehetne elérni legkönnyebben, ha AZ EGYES TÁRSASHÁZAK LAKÓI LAKÁSONKÉNT FELVÁLLANÁK HOGY A TÁRSASHÁZ ELŐTT AZ UTCÁN ELHELYEZNEK MINÉL TÖBB LÁDÁBAN LEHETŐLEG ÖRÖKZÖLDET (TUJA, BOROKA, STB), AMIVEL fel lehetne fogni illetve elterelni az utca bűzét az ablakok elől!!!

Undorodom már ettől a nagy világvárostól, hgoy itt minden létező üres helyet beépíyítenek és a növenyzetnek nem jut hely!!!! Undorodom ettől a világvárostól, hogy innen ha az ember ki akar jutni a természetbe, akkor egy jó órát utazik, közlekedik, mire kiér a városból!!!! És undorodom etől a világvárostól, hogy minden utcában van vagy 5 vagy több mihamarabb felújítandó ház, amit sűrgősen tatarozni kellene! Nem lebontani, hanem felújítani!!!!!
Történjen már ezüógyben valami!

Névtelen írta...

Továbbá van egy észrevételem is: a palotanegyed.hu weboldal nem aktiv! Mikor lesz böngészhető?????