2009. 02. 02.

Pintyő és Piri


Ki az a Pintyő, no és a Piri? Örökké mosolygó lelkek a Nyócker mélyéről, egyenesen a József utcából. Két művész, anya és lánya. Első közös kiállításuk generációkon innen és túl nyílik a Józsefvárosi Galériában 2009. február 5-én 17:00 órakor.
Mama, M. Szűcs Ilona festőművész, Ferenczy Béni tanítványa. 50 éve alkot, barangol és kutat Józsefvárosban. Lánya, Martsa Piri, aki restaurátorművésszé és grafikussá a híres József utcai Műteremházban cseperedett.
Aki volt már Beyond Budapest túrán ismerheti őket. Aki még nem, most megteheti. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe kiállításukat, kilátásaikat, sugárzásukat. Gyertek, öröm lesz, élmény lesz a József körút és a Nap utca sarkán.

és akkor most a hivatalos:


A Józsefvárosi Kulturális és Sport Kht. szeretettel meghívja Önt, családját, barátait és ismerőseit 2009. február 5-én (csütörtökön) 17 órára Józsefvárosi Galériába (Budapest, VIII. József körút 70.) M. Szűcs Ilona és Martsa Piroska képzőművészek „Pintyő és Piri” című közös kiállítására. A kiállítást megnyitja Martsa Piroska szobrászrestaurátor művész. A kiállítás megtekinthető február 19-ig, munkanapokon 9 és 18 óra között.

Nincsenek megjegyzések: