2008. 08. 09.

Beyond Budapest, a Föld Vizeiért

Közös Budapest központú világmeditáció! Több millió ember egyszerre meditál a Föld vízkészleteiért. Ebben igazi megtisztító erő van.

Magunk részéről, a budapesti, sőt a Nyolcadik kerületi vizekért fogunk meditálni:
az Orczy kerti kacsaúsztatóért, a Fűvészkerti vizililiom taváért, a Kálvária téri szökőkút viziért, ami nincs... :) Ez csak vicc, de a világmeditáció megindítóan komoly lesz.

Csak képzeljétek el : 8000 ember egyszerre gondol, képzel, álmodik szebb világot, tisztább vizeket. És még 2-3 millió, akik a neten keresztül csatlakoznak, ugyanabban az időpontban, ugyanazzal a céllal, szerte a világban. Ha ennek a meditációnak nincs ereje; akkor semminek.

Szóval, tarts velünk a Szebb életért fesztiválra . Még Ed Mitchel, a Holdon járt asztrofizikus is eljön. Az Energiamező című könyvben olvastuk a komoly, realista fizikus beszámolóját. Hihetetlen spirituális űrbeli élményéről beszélt. Már olvasva is döbbenetes volt. Most pedig személyesen meséli el mi történt vele. Alig várjuk!

"Igen, kezünkben a sorsunk, ma már ez egyre nyilvánvalóbb ezen a bolygón; valóban dolgunk van; s meglepően nagymértékben idézhetünk elő változást a Földön, ha összefogunk. Erre az összefogásra invitálunk minél több embert augusztus 16-ra a SYMA-csarnokba. Aki nem tud személyesen jelen lenni a rendezvényen, de szívesen részt venne a közös meditációban, az a www.szebbeletert.hu honlapról letöltheti a meditáció anyagát, hogy déli 12.20 és 12.50 között egy hullámhosszra kerülhessen a többiekkel. "

Nincsenek megjegyzések: