2011. 10. 24.

Studio Art Tour + BETELT!

+ A SÉTÁRA MINDEN HELY BETELT! +
A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület és a Beyond Budapest csapata az Art Market 2011 alkalmából bemutatja: STUDIO ART TOUR

A képzőművészet születésének terei mindig sok izgalmas látnivalót kínálnak, legyen szó szobrászról, festőről, médiaművészről vagy egyszerűen kortárs művészről.

Művészeti sétánkon a Moszkva-tér környékét fedezzük fel, melynek során meglátogatunk klasszikus-napfényes műtermeket és olyan lakásokat, amelyeket a használatuk tesz műtermekké. A látogatások során arról is képet kaphatunk, hogy az utóbbi évtizedekben miként változtak meg a művészek munkamódszerei és hogyan alakult át az alkotók eszköztára. A mai műtermek sokszor jobban hasonlítanak egy monitorokkal felszerelt irodához, vagy egy kutatóhelyhez, mint egy művésztanyához, de mindegyik térnek egyedi színt ad a tulajdonos kézjegye.

Művészeti túránkon fiatal művészekkel ismerkedhetünk meg, és bepillantást nyerhetünk a "műhelytitkokba", valamint láthatjuk a legfrissebb alkotásaikat.

A sétán csak az Art Market vendégei vehetnek részt. A séta ingyenes. A sétára maximum 30 fő vendéget tudunk fogadni. A séta időpontja: 2011. október 28. péntek 16:00 óra

TALÁLKOZÓ: A visszaigazoló emailben jelezzük. ON-LINE BEJELENTKEZÉS

Nincsenek megjegyzések: