2008. 03. 02.

Inspite of the stormy weather

A Palotanegyedet ostromló vihar közreműködésével igazi túlélőtúrán vehetett részt ma 10 barátunk. Nektek ezennel a legbevállalósabb viharkár becslő címet ajánljuk. Köszönjük az emberfeletti tűrőképességet és a szellemi ajándékot. Ha valami bent ragadt volna: komment vagy mail. Ha dekorálnátok a blogot küldjetek képet, köszi. Szevasztok!

3 megjegyzés:

West-Balkán írta...

Hellosztok,

ja, hogy esett az eső? Észre se vettük úgy elrepült az idő velünk, nagyon élvezetes volt a "túra". Az édességboltba azóta is visszajárok, isteniek a süteményeik. M. Szűcs Ilona néni energiát, életerőt lehelt fáradt 30 éves testünkbe (mindnyájunk életkorának a számtani átlaga).
Légyszí írd meg a roma család nevét, akiknél jártunk, hogy őket is név szerint tudjuk emlékezetünkben megőrizni!
Csak szuperlatívuszokban emlegetjük egymás között ezt a gyönyörű vasárnapot, melyet Nektek köszönhetünk.
Üdvözlettel: West-Balkán csapat

Budapest Beyond Sightseeing írta...

Kedves West-Balkán csapat!

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat. Én is a mai napig emlegetem ezt az 'orkán' túrát. Bámulatos, hogy 5 órán át tornacipőkban ázva-fázva is ilyen impressziót okozott a Beyond túra. A családlátogatáskor Kis Kálmán prímás és felesége Kis Kálmánné Sárközy Éva látott bennünket vendégül.
Köszönjük a kommentet! Már alig várjuk, hogy megnyíljon az új West-Balkán és gyakrabban találkozhassunk.
Üdv: beyondman

Névtelen írta...

Sziasztok!
Én is köszönöm a szép esőnapot, ezerszer is megérte. Megelevenedtek a házak. Csodálatos emberekkel ismerkedtünk meg. Azóta is minden szembejövőnek erről mesélek. Sok energiát a folytatáshoz. Én biztosan megyek még túrázni veletek hamarosan!
Üdvözlettel, Szász Zsuzsi